Vatra Luminoasa, vila singur curte cu gradina adevarata

case vile, terenuri, spatii comerciale, birouri 3 Dormitoare 2 Bai 2 Garaje 260 m²

Contactați un agent

In mijlocul minunatului si linistitului cartier Vatra Luminoasa se vinde o vila atipica, mai spatioasa, mai luminoasa, mai bine compartimentata si cu curte mai mare decat majoritatea imobilelor din zona.

Pe terenul de 272 mp se desfasoara fara probleme casa trainica, cu pereti zdraveni din caramida, pe 100 mp amprenta la sol, cu 2 intrari, o zona de joaca pentru copii, o portiune mare de gradina cu flori si pomsori si o terasa primitoare de luat masa si vara de instalat sezlonguri pentru facut plaja. Totul in aceasta curte este unitar, se leaga armonios, fiecare spatiu completandu-l si punandu-l in valoare pe cel de langa el. Iar faptul cel mai atragator este ca aceasta oaza de liniste, spatii generoase si flori se afla pozitionata intr-o oaza si mai mare, ca un parc – cartierul Vatra Luminoasa.

ZONA: Vatra Luminoasa

VECINĂTĂŢI: Parcul National Lia Manoliu, Parcul IOR, Piata Iancului, Pache Protopopescu

DESTINAŢIE: Rezidential, Comercial, Birouri

CARACTERISTICI: Vatra Luminoasa, vila s+p+m, 3 camere, 90 mp utili. Teren 260 mp.

An construcţie:  1948

Structură rezistenţă: caramida

Nr.fronturi stradale: 1

Front stradal: 12 m

Supraf. construită la sol: 100 mp

Suprafaţă desfaşurată: 100 mp

Nr.bucătării: 1

Nr.băi: 2

Nr.terase: 1

Suprafaţă terase: 10 mp

Acoperiş: Tabla

Nr.locuri parcare: 2

UTILITĂŢI: Utilitati generale: Curent, Apa, Gaz, Telefon; Sistem incalzire: Centrala proprie, Calorifere; Climatizare: Aer conditionat;  Acces internet: Fibra optica, Wireless.

FINISAJE: Podele: Parchet, Gresie; Izolatii termice: Exterior;  Pereti: Faianta, Vopsea lavabila;  Stare interior: Buna;  Ferestre cu geam termopan: Lemn;  Usa intrare: Metal.

DOTĂRI: Spatii utile: Pivnita;  Bucatarie: Partial mobilata, Partial utilata; Contorizare: Apometre, Contor gaz;  Curte, Gradina, Gradina amenajata; Mobilat: Partial.

DISPONIBILITATE PROPRIETATE: 30 de zile de la vanzare

PREŢ: 275.000 EUR; Comision: 2% +TVA, neg.

id:cv7,233