415000

Dorobanti, strada linistita, putin circulata, vila spatioasa de renovat

case vile, spatii comerciale/birouri 11 Dormitoare 3 Bai 151 m²

Contactați un agent

 Intre Piata Romana, Calea Dorobanti si Caderea Basiliei cateva strazi au pastrat inca o sumedenie de imobile interbelice care sa ne aminteasca, nostalgic, de aerul boem al Bucurestiului de pe vremea cand era alintat, pe buna dreptate, Micul Paris.

Vila pe care v-o propunem catre achititie merita garantat sa fie salvata si sa i se redea farmecul de altadata. Este un imobil p+2+m destul de mare, cu suprafete generoase care pot satisface necesitatile oricarei destinatii. Vanzatorii au simtit ca i s-ar potrivi o destinatie de hotel boutique, fapt pentru care au gandit un proiect cu aceasta destinatie. Dar, in acelasi timp, au imaginat si un proiect pentru destinatia rezidentiala si chiar unul pentru office/birouri si sedii de firme.

Depinde doar de dvs., de imaginatia si potentialul dvs. financiar ce destinatie doriti sa dati acestui imobil valoros. Ce este absolut sigur este ca investitia, la final, va merita toate eforturile, un astfel de imobil restaurat generand venituri si satisfactie sufleteasca pentru multe generatii.

ZONA: Dorobanti – Ion Slatineanu

VECINĂTĂŢI: Piata Romana, Caderea Bastiliei, Lascar Catargiu, Capitale, Primaverii

DESTINAŢIE: Rezidential, Comercial, Birouri

CARACTERISTICI: Vila d+p+2+m, 11 camere, 355 mp utili. Teren 151 mp. Fara imbunatatiri, necesita renovare,

An construcţie: 1930

Structură rezistenţă: beton

Supraf. construită la sol (amprenta): 125 mp

Suprafaţă desfaşurată: 360 mp

Nr.bucătării: 1

Nr.băi: 3

Nr.balcoane: 2

Nr.fronturi stradale: 1

Front stradal: 10 m

Acoperiş: Tabla

Nr.locuri parcare: 2, nu se parcheaza in curte,

UTILITĂŢI: Curent, Apa, Canalizare, Gaz;  Sistem incalzire: Centrala proprie.

FINISAJE: Podele: Parchet, Gresie, Dusumea; Usi interior: Lemn, Sticla; Pereti: Faianta, Vopsea lavabila; Stare interior: Necesita renovare; Usa intrare: Metal.

DOTĂRI: Pivnita, Crama, Spatiu depozitare, Dressing, WC Serviciu, Scara interioara, Semineu, Anexe, Dependinte; Contorizare: Apometre, Contor gaz; Curte.

PREŢ:  415.000 EUR; Comision: 1,5%+TVA, neg.

id:cv8/141